Hyppää sisältöön

Kauniaisissa ohjaajille viestitään koordinaattorin kuukausikirjeellä

Kauniaisissa Harrastamisen Suomen mallin ryhmien ohjaajiin ollaan aktiivisesti yhteydessä. Heille lähetetään kuukausittain uutiskirje ja elokuussa heille järjestetään kick off -tilaisuus.

Uutiskirjeellä viestitään ajankohtaisista asioista

Kauniaisissa Harrastamisen Suomen mallin koordinaattori lähettää kuukausittain uutiskirjeen kerhojen ohjaajille. Uutiskirjeessä kerrotaan kuulumisia, ilmoitetaan koulutuksista, täsmennetään ohjeistuksia tai muistutetaan lomaviikoista. Uutiskirje lähetetään sähköpostin liitteenä ohjaajille. Kuukausikirje on tehty Canvalla ja tallennettu PDF-muotoon.

Kick off -tilaisuus avaa syyskauden

Elokuussa ryhmien ohjaajille järjestetään kick off -tilaisuus, jossa kerrotaan Granimallista, Lasten liike -koulutuksesta sekä tavataan muita Granimallin kerho-ohjaajia kahvin ja suolaisen purtavan merkeissä. Lisäksi ohjaajille jaetaan hupparit ja kerho-ohjaajan käsikirja, josta löytyy vastaukset useimpiin kysymyksiin. Koordinaattori on myös paikalla vastaamassa ohjaajien kysymyksiin.

Kauniaisissa Harrastamisen Suomen mallin kerhot alkavat syksyllä 2022 viikolla 36 ja ryhmiin ilmoittautuminen avautuu elokuussa.

Lisätiedot
Granimallin verkkosivu

Elokuun uutiskirje

Kerho-ohjaajan käsikirja ja sen liite: Keinoja harrastustoiminnan valmentajille, ohjaajille sekä vapaaehtoisille erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamiseen

Granimallin koordinaattori: Taru Ikäheimonen, +358 50 566 8800, taru.ikaheimonen@kauniainen.fi

Jaa somessa:

Muita käytänteitä