Hyppää sisältöön

Yhteiskehittämistyöpajat kuntakoordinaattoreille ja harrastusten järjestäjille

Ilmoittaudu

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä yhteiskehittämään Harrastamisen Suomen mallin verkkosivuja. Kehittämisen tavoitteena on, että sivustot palvelisivat entistä paremmin kunnissa Harrastamisen Suomen mallia koordinoivia työntekijöitä ja harrastusten järjestäjiä.  Työpajat toteutetaan etäyhteydellä, joten niihin on helppo hypätä mukaan.

Järjestämme kaksi etätilaisuutta, jotka ovat ma 4.3. klo 9.30–10.30 ja ma 18.3. klo 9.30–10.30.
Tilaisuuksiin toivomme saavamme mukaan Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreita ja harrastusten järjestäjiä, jotka pääsisivät osallistumaan molempiin tilaisuuksiin. Tavoitteena on kuulla ajatuksianne ja toiveitanne siitä, kuinka yhteyspiste voisi tukea teitä paremmin Harrastamisen Suomen mallin toteuttamisessa ja kehittämisessä. Haluaisimme tietää, miten verkkosivuillamme voisimme huomioida paremmin erilaisten toimijoiden tarpeet. Kaikki osallistujat palkitaan Harrastamisen Suomen mallin T-paidoilla tai muilla Harrastamisen Suomen mallin tuotepalkinnoilla.

Ilmoita itsesi mukaan 16.2. mennessä: https://q.surveypal.com/240304ilmo

Osallistumislinkki lähetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Työpajat ovat osa Laurean ammattikorkeakoulun Voimavaraistavan yhteiskehittämisen kurssia. Tuloksia hyödynnetään Harrastamisen Suomen mallin palveluiden kehittämisessä.


Lisätiedot
Tarja Vartiainen, koordinaattori, Harrastamisen Suomen mallin yhteispiste
tarja.vartiainen@oph.fi
+358 50 577 8907

Jaa somessa: