Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaaminen 16.-17.11.2022

Ilmoittaudu

Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreiden verkostotapaaminen 16.-17.11.2022 järjestetään Helsingissä ja Tallinnassa yhteistyössä Liikkuva varhaiskasvatus-, Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien kanssa. Tapaamisessa on yhteistä sekä eri kohderyhmien omaa ohjelmaa. Tapaamisen tavoitteena on tukea kuntia Harrastamisen Suomen mallin edistämisessä, rakentaa verkostoja ja vaihtaa kokemuksia onnistumisista sekä kehitettävistä asioista. Harrastamisen Suomen mallin eriytetyissä ohjelmissa pureudutaan muun muassa yläkouluikäisten tavoittamiseen ja harrastuksen järjestäjien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Alla on keskeiset aikataulutiedot ja liitteestä löydät tapaamisen tarkemman ohjelman. Ohjelmaan päivitetty tilat 15.11.2022.

Keskiviikko 16.11.2022

klo 10.00           Päivän aloitus, Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2)

klo 15.15           Verkostopäivän maaosuus päättyy
Siirtyminen Tallink MegaStarille, Länsiterminaali, Tyynenmerenkatu 8

klo 16.30           Tallink MegaStar lähtee Tallinnaan

klo 18.30           Saapuminen Tallinnaan ja majoittuminen Tallink Spa & Conference -hotelliin

Mahdollisuus kylpylässä käyntiin ja ulkoiluun

klo 21.00           Get Together  

Torstai 17.11.2022

klo 9-12.00       Ohjelmaa Tallinnassa, Tallink Spa & Conference

klo 13.30           Tallink MegaStar lähtee Helsinkiin

klo 15.30           Tallink MegaStar saapuu Helsingin Länsisatamaan

Ilmoittautuminen ja kustannukset

 • Voit ilmoittautua tapaamiseen seuraavin vaihtoehdoin:
  • Clarion, laiva ja Tallink Spa & Conference 16.-17.11.2022
  • vain maaosuuteen Clarion Hotel Helsinki 16.11. klo 10-15.30
  • vain laiva- ja Tallinnan osuuteen 16.-17.11.
  • vain maaosuuteen etäyhteydellä 16.11. klo 10.45-12.30 (maksuton kaikille)
 • Tapaamiseen voi ilmoittautua maksutta 1 koordinaattori/kohderyhmä/kunta tai koulutuksen järjestäjä pois lukien Harrastamisen Suomen mallin koordinaattorit, joilta osallistumismaksu laskutetaan (hinta: 53€ maaosuus, 189€ koko tapaaminen).  Lisätiedot: tarja.vartiainen@oph.fi
 • Saman kohderyhmän toinen koordinaattori voi osallistua tapaamiseen omakustanteisesti (hinta: 53€ maaosuus, 189€ koko tapaaminen). Jos kunnastanne tai koulutuksen järjestäjistä tulee lisähenkilö, ole yhteydessä: laura.pirhonen@jamk.fi.
 • Harrastamisen Suomen mallin avustusta lukuvuodelle 2022–2023 saaneet kunnat voivat kirjata osallistumismaksun Harrastamisen Suomen malli -hankkeen kokonaiskustannuksiin, mutta ei hyväksyttävänä kustannuksena eli se voi olla mukana muissa kustannuksissa, jotka aiheutuvat hankkeen välttämättöminä oheismenoina.
  • Avustuksen hakuohjeen mukaan: ”Kokonaiskustannukset voivat sisältää myös muita hankkeesta tai toiminnasta aiheutuneita kustannuksia kuin hyväksyttäviä kustannuksia (esim. hankkeesta tai toiminnasta aiheutuneet lisäkustannukset koulukuljetuksista). Kaikki kustannukset (myös muut kuin hyväksyttävät kustannukset) tulee raportointivaiheessa kirjata hanketta tai toimintaa varten perustettavalle kustannuspaikalle.”
  • Avustuksen käyttöön liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat aluehallintovirastojen Harrastamisen Suomen mallin yhteyshenkilöt.
 • Kustannamme verkostotapaamisen tilat, ohjelman, tarjoilut, laivamatkan ja majoituksen 2 hengen huoneessa. Tapaamisesta ei makseta päivärahoja tai matkakuluja Helsinkiin.
 • Sitovat ilmoittautuminen ja ennakkotehtävä 28.9 mennessä: https://www.lyyti.in/koordinaattoritapaaminen2022
 • Tallinnaan lähtevillä on oltava mukana passi tai kuvallinen henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi).

Lisätietoja verkostotapaamisesta sekä ilmoittautumisesta:
laura.pirhonen@jamk.fi tai kirsi.naukkarinen@oph.fi
Lisätietoja Harrastamisen Suomen mallin sisällöistä: tarja.vartiainen@oph.fi

Toivottavasti tapaamme marraskuussa!

Jaa somessa: