Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallia kehittämässä – tuloksia ja uusia mahdollisuuksia

Harrastamisen Suomen mallin 17 kehittämishankkeessa on luotu uusia toimintamalleja ja koulutuskokonaisuuksia Harrastamisen Suomen malliin. Valtakunnallisessa seminaarissa esitellään kehittämishankkeiden tuloksia ja konkreettisia kuntaesimerkkejä sekä kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja Harrastamisen Suomen mallista. Tervetuloa verkostoitumaan ja saamaan ajankohtaista tietoa.

Ajankohta: Tiistaina 24.9.2024 noin klo 12-16. Lisäksi mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen klo 10.45-11.45.

Paikka: Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, Helsinki. Lisäksi seminaari striimataan verkkoon.
Liikuntarajoitteisten kulkemista varten on Hakaniemenkatu 2 portaiden vieressä  esteetön hissi. Kiinteistössä on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön. Vierailijoille varatut pysäköintipaikat ovat Hakaniemenkatu 2:n puolella kiinteistöä. Virastotalon aulapalvelusta saa tarkempia tietoja kulkureiteistä, pysäköintipaikoista ja muusta esteettömyydestä. Hakaniemenranta 6:n Aulapalvelu: aula.hakaniemenranta6@palmia.fi, puh: 040 351 7460 (avoinna: 8.00–16.15).


Kohderyhmät: Seminaari on suunnattu Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreille, lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaa järjestäville yhteisöille kuten urheiluseuroille, kulttuuritoimijoille, nuorisojärjestöille sekä oppilashuollon työntekijöille, nuorisotyöntekijöille​, asiantuntijoille sekä päättäjille.

Ilmoittautuminen ja ohjelma: Ilmoittautuminen avataan elokuussa. Läsnätilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki seminaariin tulevat tälle sivustolle elokuussa.

Lisätiedot
Tarja Vartiainen, Erityisasiantuntija
Opetushallitus
Puh. +358 295 331 071
Tarja.vartiainen@oph.fi

Jaa somessa: