Hyppää sisältöön

Parkourin ohjaajakoulutus PK1

Ilmoittaudu

Tervetuloa mukaan Suomen Parkour ry:n ohjaajakoulutukseen eli PK1-koulutukseen!

Tietoa koulutuksesta

Kenelle?
Suomen Parkour ry:n tason 1 valmentaja- ja ohjaajakoulutus valmistaa ohjaajan yksittäisen harjoituksen ja harjoitusjakson toteuttamiseen. Ohjaajakoulutus noudattaa Suomalaisen valmennus- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) perusteita. Laajuus 50h.

PK1 koulutukseen osallistuvat toimivat ohjaajina esimerkiksi viikkotunneilla seurojen harrastetoiminnassa. Koulutuksessa käsitellään laadukkaan ohjauskerran suunnittelun ja toteuttamisen kannalta keskeisiä teemoja kuten ohjaustaitoja, taitoharjoittelun perusteita, lajinomaisia opetusmenetelmiä, turvallista harjoittelua, tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä fyysisen harjoittelun perusteita.

PK1 on suunnattu ohjaajille, joilla on joko omakohtaisen kokemuksen tai PK Lajitaito/Ohjaamisen alkeet -koulutusten kautta alkeistason osaaminen lajitaidoista ja ohjaamisesta. Mikäli sinulla ei ole mitään parkourtaustaa, suosittelemme käymään ensin PK Lajitaito -koulutuksen. Jos taas sinulla ei ole lainkaan ohjaamistaustaa muualta, suosittelemme käymään ensin PK Ohjaamisen alkeet -koulutuksen.

Mikäli osallistuminen mietityttää, laita viestiä osoitteeseen kaisla.nurmi@parkour.fi. Mietitään yhdessä, mitkä koulutukset tukisivat parhaiten ohjaajapolkuasi.

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 28.3.2024 klo 12.

Koulutuksen järjestää Suomen Parkour ry.

Koulutuksen aika ja paikka
Kurssilaiset osallistuvat molemmille lähijaksoille.

Lähijaksot:

1.Lähijakso: 12-14.4.2024, Helsingissä, Parkour Akatemia, Lauttasaaren toimipiste

2.Lähijakso: 17.-19.5.2024, Helsingissä, Parkour Akatemia, Lauttasaaren toimipiste

Molempien viikonloppujen koulutusajat:

pe klo18-20, la klo 9-18 ja su klo 9-16

Hinta

Hinta SPY:n jäsenjärjestöjen ohjaajille: 265 €
ADAPT täydentäjät: 215 €
Hinta henkilöjäsenille: 315 €
Hinta ei-jäsenille: 420 €

Oppimistehtävät
Lähetämme osallistujille ennakkotehtäviä sähköpostitse. Niistä kerrotaan kouluttajilta tulevassa info-kirjeessä ennen koulutuksen alkamista. Lähijaksojen välissä tehdään etätehtäviä. Tästä kerrotaan lisää lähijaksolla 1.

Ruokailu ja majoitus lähiopetuksessa
Koulutuksen ruokailut ovat omakustanteisia. Tarjoamme lattiamajoitusmahdollisuuden parkoursalilla molempina koulutusviikonloppuina. Parkoursalilta löytyy suihku, mikro ja jääkaappi.

Ilmoittautuminen
https://suomen-parkour-ry-lv.creamailer.fi/survey/answer/5w3cyce9uqxto

Lisätietoja koulutuksista
https://www.parkour.fi/koulutus/

Jaa somessa: