Hyppää sisältöön

Miljoonat jakoon 2023

Ilmoittaudu

Alkaa: 1.11.2023 9:00
Päättyy: 1.11.2023 11:30
Ilmoittautuminen alkaa: 18.9.2023 9:00
Ilmoittautuminen päättyy: 1.11.2023 9:30
Aihe: Kirjasto, Liikunta, Nuoriso
Tapahtumatyyppi: Webinaari
Maakunta: Koko Suomi
Järjestäjä: Aluehallintovirastojen yhteinen tapahtuma

Aluehallintovirastot järjestävät nuoriso-, liikunta- ja kirjastotoimialojen sekä Harrastamisen Suomen mallin valtionavustustoimintaa käsittelevän valtakunnallisen infotilaisuuden keskiviikkona 1.11.2023 klo 9.00 alkaen. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimesta vastaavalle johdolle, asiantuntijoille, kirjastojen henkilökunnalle, liikuntatoimen viranhaltijoille, nuorisotyöntekijöille sekä hanketyöntekijöille.

Aamupäivän aikana valtionvarainministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön edustajat kertovat ajankohtaisista valtionavustusasioista. Hankehallinnon ajankohtaisosiossa kuullaan muun muassa hankkeen taloushallinnon käytännön vinkkejä aluehallintoviraston asiantuntijoilta. Harrastamisen Suomen mallin osalta käymme läpi mallin menneitä ja tulevia vuosia.

Tilaisuuden juontaa Lounais-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastaja Anu Ojaranta.

Tilaisuus on pääasiassa suomenkielinen. Aamupäivän esitysmateriaalit on mahdollista tilata ruotsinkielisenä tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Aamupäivän yhteisen osuuden jälkeen pidämme tunnin tauon. Tauon jälkeen yhteisen osion lähetys päättyy ja siirrymme toimialakohtaisiin iltapäiväosuuksiin.

Huomaathan, että iltapäiväosuuksiin on erillinen ilmoittautuminen. Pääset ilmoittautumaan iltapäivän osioihin näistä linkeistä:

Ohjelma: 

9.00Tervetuloa! Opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueen johtaja Lea Karjomaa, Lounais-Suomen aluehallintovirasto & ylitarkastaja Kristian Åbacka, Etelä-Suomen aluehallintovirasto.
9.10VA-hankkeen ajankohtaiset: hanke päättyy, kehittäminen jatkuu. Erityisasiantuntija Leena Rantala, valtiovarainministeriö.
9.40Opetus- ja kulttuuriministeriön terveiset. Kulttuuriasiainneuvos Leena Aaltonen, nuorisotyön ja -politiikan vastuualueen johtaja Henni Axelin & liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari, opetus- ja kulttuuriministeriö.
10.20Tauko
10.30Hankehallinnon tietoisku:Mitä uusi valtionavustusten tietovaranto tarkoittaa avustuksen hakijalle? Kirjastotoimen ylitarkastaja Virpi Launonen, Itä-Suomen aluehallintovirasto.

Hanketalouden ABC. Tarkastaja Joonas Petäjäniemi & tarkastaja Anja Mustonen, Itä-Suomen aluehallintovirasto.
11.00Mitä kuuluu Harrastamisen Suomen malliin? Ylitarkastaja Anni Kettunen & ylitarkastaja Kristian Åbacka, Etelä-Suomen aluehallintovirasto.
11.30Aamupäivän yhteinen osio päättyy.
12.30Toimialakohtaiset iltapäiväosuudet alkavat (muista ilmoittautua erikseen!)

Muut tiedot: 

Tilaisuus on maksuton. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Aamupäivän osio tallennetaan. Voit tilata linkin tallenteeseen ilmoittautumisen yhteydessä, jos et pääse osallistumaan tilaisuuteen.

Lisätietoja: 

Tapahtuman verkkosivu

Tilaisuuden aamupäivän ohjelmaan liittyvät tiedustelut:

Mika Mustikkamäki, mika.mustikkamaki[at]avi.fi, p. 0295 018 843

Laura Oksanen, laura.oksanen[at]avi.fi, p. 0295 016 150

Tilaisuuden aamupäivän ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut:

Tapio Taskinen, tapio.taskinen[at]avi.fi, p. 0295 017 589

Tilaisuuden iltapäivän ohjelmaan ja ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut:

Kirjastotoimen iltapäivä: Anu Ojaranta, anu.ojaranta[at]avi.fi, p. 0295 018 302

Liikuntatoimen iltapäivä: Ilpo Piri, ilpo.piri[at]avi.fi, p. 0295 016 559

Nuorisotoimen iltapäivä: Laura Oksanen, laura.oksanen[at]avi.fi, p. 0295 016 150

Jaa somessa: