Hyppää sisältöön

Lounais-Suomen Harrastamisen edistämisen verkostotilaisuus 7.2.2023

Ilmoittaudu

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu kutsuu koolle Harrastamisen edistämisen verkoston. Lounais-Suomen alueellinen verkosto on tarkoitettu Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreille ja muille toiminnan yhteyshenkilöille. Verkostossa jaetaan ajankohtaista tietoa, hyviä käytäntöjä ja vertaistukea sekä mietitään yhteistyömahdollisuuksia. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lounais-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Tapaamisessa pääsemme tutustumaan Nousiaisten harrastamisen Suomen mallin toimintaan. Nuorisotyön koordinaattori Henna Isotalo esittelee meille kunnan harrastetoimintaa ja pääsemme tutustumaan käynnissä oleviin kerhoihin sekä vanhan koulun ruokalaan/keittiöön remontoituihin kerhotiloihin ja Nuokkariin, josta löytyy mm. iWall-seinä. Lisäksi tilaisuudessa on mukana LiikUn seuratoiminnon kehittämispäällikkö Marko Mäenpää ja Elli-Noora Rinne Lounais-Suomen aluehallintovirastosta. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu 3.2. mennessä.

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.liiku.fi/kouluille-ja-oppilaitoksille/liikkuva-koulu-ja-opiskelu-verkostot/

Aika: ti 7.2.2023 klo 12.30-15

Paikka: Nousiaisten nuorisotila, Moisiontie 19, Nousiainen.

Lisätiedot:
Mirjami Laaksonen
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu
puh. 040 9000 838
mirjami.laaksonen@liiku.fi

Jaa somessa: