Hyppää sisältöön

Liikkuva ja oppiva yhteisö 2023 -seminaari

Ilmoittaudu

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään 25.–26.4.2023 Lahden Sibeliustalossa.

Seminaariin odotetaan osallistujiksi 700–1000 varhaiskasvattajaa, opettajaa ja asiantuntijaa, jotka työssään lisäävät liikettä lasten, nuorten ja opiskelijoiden arkeen.

Valitse oma seminaarisisältösi yli 80 työpajasta ja luennosta. Tanssi tähtiopettaja Matti Puron tahtiin, uppoudu toiminnalliseen opettamiseen, heittäydy ulkotyöpajoihin tai nappaa parhaat käytännön vinkit Liikkuvat-palkituilta kouluilta. Keskiviikkona Harrastamisen Suomen mallin rinnakkaissessioissa pääsee kuulemaan, mikä nuoria kiinnostaa ja miten nuoret saadaan mukaan harrastuksiin. Lisäksi keskiviikkona on mahdollista vierailla Jyrängön koulussa Heinolassa.

Luennoilla voit syventyä unilääkäri Henri Tuomilehdon puheenvuoroon unen voimasta, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaan neuvoihin, kuinka pitää huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista tai professori Juha T. Hakala puheenvuoroon, mikä kasvavan arjessa on välttämätöntä.

Pääpuhujina seminaarissa ovat aivotutkija Katri Saarikivi, psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio sekä yliopistonlehtori Andrew Daly-Smith Bradfordin yliopistosta.

Ohjelmassa on johtajille suunnattuja omia työpajoja.

Tiistai-iltana on luvassa taatun laadun iltajuhla Askotalossa.

Seminaarin hinnat:
• Early bird: 215 € (voimassa 28.2.2023 saakka). Kahden päivän seminaari sisältää ohjelman, ruokailut seminaarissa ja iltajuhlan.
• Vain tiistain ohjelma: 170 € (sisältää päivän seminaariohjelman, ruokailut seminaarissa ja iltajuhlan)
• Vain keskiviikon ohjelma: 150 € (sisältää päivän seminaariohjelman ja ruokailut seminaarissa)

Kannattaa ilmoittautua pian, sillä suosituimmat työpajat täyttyvät nopeasti!

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa somessa: