Hyppää sisältöön

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli Kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2021

Ilmoittaudu

Suomen suurin kunta-alan foorumi Kuntamarkkinat järjestetään verkossa 15.-16.9.2021. Tänä vuonna kaikki Kuntamarkkinoiden lähetykset ovat katsottavissa verkossa. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Taidetestaajat sekä Harrastamisen Suomen malli ovat mukana kaksipäiväisessä tapahtumassa kahdella eri sisältöisellä tietoiskulla:

Keskiviikko 15.9. klo 13.00 – 13.20
Kulttuurikasvatussuunnitelmat osaksi jokaisen kunnan kulttuurikasvatusta

Tietoiskussa tutustutaan kulttuurikasvatussuunnitelmiin – mitä ne ovat, miksi jokaisella kunnalla pitäisi sellainen olla ja miten sellainen suunnitellaan. Lyhyessä esittelyssä käsitellään kulttuurikasvatussuunnitelmia opetus- ja kulttuuritoimen yhteisenä, laadukkaan kulttuurikasvatuksen toteuttamisen työkaluna sekä keinona taata lapsille ja nuorille tasavertaisia mahdollisuuksia kokea taidetta ja kulttuuria.

Torstai 16.9. klo 10.30 – 10.50
Työkaluja kunnille Harrastamisen Suomen malliin

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Lukuvuonna 2021 – 2022 harrastustoimintaa järjestetään perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. sekä lisäopetuksen oppilaille 235 kunnassa ja mukana on 400 000 lasta ja nuorta. Tietoiskussa kuulet, millaisia työkaluja Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste tarjoaa kunnille harrastustoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen.


Ilmoittaudu mukaan Kuntamarkkinoiden viralliseen ohjelmaan Kuntamarkkinoiden sivuilla ja tule kuulemaan, verkostoitumaan ja keskustelemaan!

Kuntamarkkinoiden verkko-osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille, mutta edellyttää rekisteröitymistä ennakkoon.

Jaa somessa: