Hyppää sisältöön

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli Kuntamarkkinoilla

Ilmoittaudu

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. Kuntamarkkinat järjestetään 13.-14.9.2023 Kuntatalolla Helsingissä (Toinen linja 14).

Tule vierailemaan pisteellemme 3s11

Tervetuloa lastenkulttuurin pisteelle 3S11 keskustelemaan lastenkulttuurin edistämisestä sekä toiminnoista, joiden tavoitteena on yhdenvertainen, laadukas ja saavutettava lasten ja nuorten taiteen tekeminen ja kokeminen.

Tietoisku: Taide- ja kulttuurielämysten rooli peruskoulussa – virkistävää vaihtelua vai yksi sivistyskasvatuksen peruspilareista?

Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskumme keskiviikkona 13.9. klo 14.00 – 14.20 Kuntatalon kokoustilaan A3.3. Tietoiskun aiheena on Taide- ja kulttuurielämysten rooli peruskoulussa – virkistävää vaihtelua vai yksi sivistyskasvatuksen peruspilareista?

Vuoden tärkein tapahtuma kunta-alan ammattilaisille

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Hyvinvointialueiden edustajat, valtion hallinto, yhdistykset ja yritykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Runsas ohjelmatarjonta koostuu seminaareista ja tietoiskuista.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Mikäli edustat jotain muuta organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, valitse verkkosivulta maksullinen osallistuminen. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Jaa somessa: