Hyppää sisältöön

Kulttuuri- ja taideharrastukset vahvemmin osaksi Harrastamisen Suomen mallia keskustelutilaisuus 12.12.2022

kuvitus: Kaisa Eskola

Ilmoittaudu

Tervetuloa kulttuuri- ja taideharrastukset vahvemmin osaksi Harrastamisen Suomen mallia keskustelutilaisuuteen ma 12.12. klo 14–16 Luckaniin.

Harrastamisen Suomen mallin mukaisen toiminnan hyötynä on, että yhä useampi lapsi ja nuori voi löytää mieluisan harrastuksen riippumatta perheen sosioekonomisesta asemasta, asuinpaikasta, kodin etäisyydestä harrastuksiin taikka lapsen tai nuoren sairaudesta tai vammasta. Mallin mukainen toiminta on levinnyt lähes jokaiseen kuntaan ja toiminta vakiintuu, kun malli kirjataan nuorisolakiin vuoden alusta.

Huolena on, tulevatko taide- ja kulttuuriharrastukset olemaan osana harrastustarjontaa. Kutsummekin taide- ja kulttuurialan toimijat mukaan keskustelemaan livenä maanantaina 12.12. klo 14–16 Luckanin kokoustila Verdanaan (os. Yrjönkatu 27, Helsinki) yhdessä muiden taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa siitä, miten harrastustarjontaan saadaan taide- ja kulttuuriharrastukset vahvemmin mukaan ja miten taide- ja kulttuurialan toimijoita voidaan tukea mallin mukaisten harrastusten järjestämisessä. Jos paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista, niin tarjolla on myös keskustelun kuuntelumahdollisuus etäyhteydellä (Teams).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt 6.12.2022.
Paikkoja on rajallinen määrä.

Lisätiedot:
Tarja Vartiainen, Koordinaattori, Harrastamisen Suomen malli
tarja.vartiainen@oph.fi
p. +358 50 577 8907

Jaa somessa: