Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattoreiden tapaaminen 19.4.

Harrastamisen Suomen mallin kuntakoordinaattorit ja muut mallin toimintaa kunnissa organisoivat henkilöt kokoontuvat verkostotapaamiseen 19.4. klo 17.00-18.30 Seinäjoella.

Tapaamisen tavoitteena on tukea kuntien koordinaattoreita Harrastamisen Suomen mallin edistämisessä, jakaa kokemuksia onnistumisista ja käytettävistä asioista sekä verkostoitua. Ohjelmassa ovat harrastusesittelyt koulujen arjessa, harrastusviikko, Aluehallintoviraston pitämä avustuskatsaus, kuntien onnistumiset ja sudenkuopat. Tapaaminen on maksuton. Tapahtumapaikkana on Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta (Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki), joka sijaitsee kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne).

Tapaaminen on osa Lastenkulttuurin Kevätpäivien kick off -iltaa, joka käynnistää Kevätpäivät tarjoten kuntakoordinaattoreiden tapaamisen lisäksi iltaohjelmaa kaikille jo tiistaina 19.4. Seinäjoelle saapuville.

Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.

Seinäjoen kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Louhimon, Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen henkilöstö toivottavat kaikki lasten ja nuorten harrastamisen ja kulttuuritoiminnan parissa työskentelevät sekä lastenkulttuurin verkoston jäsenet tervetulleiksi kohtaamaan mielenkiintoisten puheenvuorojen, työpajakierrosten ja esitysten ääreen. Kevätpäivien teemana on laatu, johon sukelletaan kiinnostavien avausten, osallistavan keskustelun sekä yhdessä työskentelyn kautta. Tarjolla on upeita verkostoitumismahdollisuuksia, esityksiä ja elämyksiä – lasten ääntä unohtamatta! Harrastamisen Suomen mallin avustusta lukuvuodelle 2021–2022 saaneet kunnat voivat kirjata Kevätpäivien osallistumismaksun Harrastamisen Suomen malli -hankkeen kokonaiskustannuksiin, mutta ei hyväksyttävänä kustannuksena eli se voi olla mukana muissa kustannuksissa, jotka aiheutuvat hankkeen välttämättöminä oheismenoina.
Tutustu Kevätpäivien ohjelmaan.

Jaa somessa: