Hyppää sisältöön

Harrastuksiin sitouttaminen webinaari 12.1.2023

Ilmoittaudu

Parkour Akatemia järjestää maksuttoman webinaarin, josta saat vinkkejä miten lapsia sitoutetaan harrastustoimintaan eli miten drop-out saadaan mahdollisimman pieneksi. Mitä tutkimusnäyttöä asiasta on ja miten sitä sovelletaan käytännössä.

Milloin?
Webinaari järjestetään kahdesti samansisältöisenä. Ajat ovat perjantai 16.12.2022 klo 9:00-10:00 ja torstai 12.1. klo 13:00-14:15. Webinaarin aikana päästään myös lyhyesti keskustelemaan pienryhmissä.

Kenelle?
Webinaari on tarkoitettu kouluilla iltapäivisin tapahtumaa harrastustoimintaa organisoiville ja sitä ohjaaville. Eli kaikille esimerkiksi Harrastamisen Suomen mallin puitteissa työskenteleville.

Miksi osallistua webinaariin?
Saat tutkimukseen perustuvaa tietoa ja konkreettisia keinoja

  • Ymmärtää miksi lasten harrastaminen jatkuu
  • Ymmärtää ja tunnistaa harrastuksen lopettamiseen johtavia syöitä kauden aikana tehtävistä toimista, joilla lapsia voidaan sitouttaa jatkamaan harrastusta kauden loppuun ja sen jälkeenkin
  • Ymmärrystä siitä mitkä asiat motivoivat lapsia ja miten tätä hyödynnetään harrastustuokioissa
  • Miten ja miksi harrastustuokioita kannattaa lapsille pelillistää

Kuka webinaarin pitää?
Tilaisuudessa on puhumassa Parkour Akatemian perustaja ja Suomen ensimmäinen parkour-ammattilainen Perttu “Hämähäkki” Pihlaja. Hänen luotsaamansa organisaatio on toiminut lajin pioneerina ja esikuvana kansainvälisesti monella tapaa. Parkour Akatemia on mm. kehittänyt parkour-opetuskonsepteja eri ikäisille taaperoista vanhuksiin, kouluttanut parkour-ohjaajia, kehittänyt ja suunnitellut parkour-alueita ja -välineitä lukuisiin kohteisiin. Hämähäkki Pertun esitelmät ja työpajat lasten sitouttamisesta harrastuksista ovat saaneet runsaasti hyvää palautetta. Parkour Akatemia on tällä hetkellä maailman suurin parkour-opetusorganisaatio, ja sillä on yli 15 vuoden kokemus parkourin opettamisesta ja iltapäivätoiminnan tuottamisesta kouluille lukuisille paikkakunnille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Parkour Akatemian verkkosivuilta: https://parkourakatemia.fi/tilauspalvelut/webinaari/

Jaa somessa: