Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaaminen 25.11.2021

Ilmoittaudu

Tervetuloa Harrastamisen Suomen mallin hankekuntien ja harrastusten järjestäjien verkostotapaamiseen torstaina 25.11.2021 klo 13.00 – 15.00. Tapaamisen tavoitteena on tukea kuntia ja harrastusten järjestäjiä Harrastamisen Suomen mallin edistämisessä, vaihtaa kokemuksia onnistumisista sekä kehitettävistä asioista. Tapaamisen avaa Mari Sjöström, joka toimii Harrastamisen Suomen mallin toisen vaiheen valmistelutyöryhmässä sekä erityisasiantuntijana Suomen Kuntaliitossa. Lisäksi tapaamisessa kuullaan Kuusamon, Kiteen ja Kemin Harrastamisen Suomen mallin onnistumisista ja haasteista sekä siitä, miten haasteet on ratkaistu.

Kuusamossa Harrastamisen Suomen mallin toiminta on alkanut tänä syksynä. Esityksessä kuullaan, miten on lähdetty liikkeelle sekä miten lasten, nuorten ja vanhempien toiveita ja palautetta on kerätty. Kiteen puheenvuorossa paneudutaan puolestaan koulukuljetusasioihin sekä siihen, miten toimintaa on kehitetty pilotointivaiheen jälkeen. Kemin esityksessä kuullaan muun muassa kaupungin harrastussuunnitelmasta ja liikunta- ja kulttuurikasvatussuunnitelmasta, joka kulkee nimellä Harlikus sekä kuuden kerran ohjauspaketeista.

Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä Teamssissä.

Ilmoittaudu tapahtumaan 23.11. mennessä: https://q.surveypal.com/23.11.21ilmo

Verkostotapaamisen ohjelma

13.00 – 13.20 Tervetuloa ja Harrastamisen Suomen mallin valmistelutyöryhmän terveiset
Tarja Vartiainen, koordinaattori, Harrastamisen Suomen malli
Mari Sjöström, Harrastamisen Suomen mallin toisen vaiheen valmistelutyöryhmän jäsen ja erityisasiantuntija, Suomen Kuntaliitto ry
13.20 – 13.45 Harrastamisen Kuusamon mallin liikkeelle lähtö
Maija Virranniemi, harrastuskoordinaattori, Kuusamon kaupunki
13.45 – 14.10 Harrastaminen osaksi koulupäivää Kiteellä 2.0
Tapio Niskanen, vapaa-aikapäällikkö ja Jaana Ahtiainen vs. nuoriso-ohjaaja, Kiteen kaupunki
14.10-14.15 Tauko
14.15-14.40 Harrastusten jäänmurtaja
Janne Jylkkä, hallimestari, Kemin kaupunki
14.40-15.00 Mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle

Jaa somessa: