Hyppää sisältöön

Harrastamisen Suomen malli Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.

Ilmoittaudu

Kuntamarkkinat kokoaa 14.-15.9.2022 Helsingin Kuntatalolle kuntien hyvän arjen mahdollistajia – päätöksentekijöitä, asiantuntijoita ja palveluiden toteuttajia – yhteiseen foorumiin muun julkisen hallinnon, järjestöjen ja erilaisia palveluita tuottavien kumppaneiden kanssa vaihtamaan ajatuksia ja hakemaan ajankohtaista tietoa kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Tämän vuoden Kuntamarkkinoiden teemana on Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa: ”Kunta on kuntalaisen koti. Kunta luo hyvän arjen, jossa kuntalaiset otetaan huomioon niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Kunta rakentaa tulevaisuutensa pitkäjänteisesti, moninäkökulmaisesti ja muiden kanssa yhteistyössä.”

Tutustu Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen palveluihin Kuntamarkkinoilla

Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen, Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton ja Taidetestaajien yhteinen näyttelypiste löytyy osastolta 0D6 K-kerroksen näyttelyalueelle. Näyttelyosasto K-kerroksessa on avoinna keskiviikkona kello 9-18 ja torstaina kello 9-16. Näyttelypisteellämme voit muun muassa tutustua yhteyspisteen kunnille tarjoamiin palveluihin sekä kokeilla onneasi ja taitojasi pyöräyttämällä Lastenkulttuurin Onnenpyörää. Tervetuloa!

Kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen -tietoisku 14.9 ja 15.9.

Tule kuulemaan tietoiskumme “Kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli – kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen” paikan päälle Kuntatalolle keskiviikkona 14.9. kello 14.30-14.50 kokoustilassa A3.3 tai tule livelähetykseen mukaan torstaina 15.9. kello 13.30-13.50 verkon kautta. Tietoiskun puhujana toimii Taidetestaajat-toiminnan päällikkö Joonas Keskinen.

Osallistuminen Kuntamarkkinoille on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille

Nähdään ja kuullaan Kuntamarkkinoilla!

Jaa somessa: