Hyppää sisältöön

Kulttuuri- ja nuorisobussi kiertää kouluja Seinäjoella

Seinäjoen Harrastamisen malli, Harkku, kiertää kouluja kulttuuri- ja nuorisobussilla. Bussia kutsutaan kiertueen ajan Harkku-bussiksi.

”Kiersimme toukokuussa kaksi viikkoa Seinäjoen kouluja ja kiertue on pysyvä vuosittainen käytäntö. Tavoitimme suurelta osin koulukohtaisesti kaikki oppilaat, kertoo Raija Lambacka, joka toimii koordinaattorina Seinäjoen Harrastamisen mallissa, Harkussa.

Kiersimme toukokuussa kaksi viikkoa Seinäjoen kouluja ja kiertue on pysyvä vuosittainen käytäntö. Tavoitimme suurelta osin koulukohtaisesti kaikki oppilaat.

Raija Lambacka, koordinaattorina, Seinäjoen Harrastamisen malli, Harkku

Bussikiertueella esiteltiin eri harrastuksia

Koulujen henkilökunta organisoi bussivierailut toimivaksi kokonaisuudeksi. Kiertueella esiteltiin eri harrastuksia ja lapset pääsivät käytännössä tekemään asioita bussissa ja bussin lähiympäristössä. Tällä kertaa teimme Photo booth –rekvisiittaa askartelemalla, musiikkia tabletilla, nopeuspotkuja jalkapalloilla, sekä pelasimme tankofutista. Yhtenä tärkeänä osana oli palautekyselyt. Palautteista saatiin runsaasti arvokasta tietoa sekä suullisesti, että kirjallisena. ”Bussikiertue oli erittäin onnistunut. Lapset tykkäsivät ja tarttuivat heti toimeen sekä kokeilivat rohkeasti eri harrastusmahdollisuuksia”, Raija kertoo.

Nuoret tekevät musiikkia tableteilla.

Lisätiedot Seinäjoen Harrastamisen mallista, Harkusta:
https://www.louhimo.com/hankkeet/harkku-seinajoen-harrastamisen-malli/

Raija Lambacka, koordinaattori, Harkku – Seinäjoen harrastamisen malli
p. 044 7541 899
raija.lambacka@seinajoki.fi
Seinäjoen kaupunki
Kulttuuripalvelut / Louhimo
Kulttuuritoimisto Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta


Jaa somessa:

Muita käytänteitä