Hyppää sisältöön

Harrastusverkosto

Harrastustoimintaa toteuttavat järjestöt ovat muodostaneet Harrastusverkoston, jonka tavoitteena on edistää koululaisten harrastamisen mahdollisuuksia. Verkosto haluaa tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua mielekkääseen, laadukkaaseen ja ryhmässä tapahtuvaan harrastustoimintaan koulupäivän yhteydessä tai vapaa-ajalla.

Harrastusverkostossa ovat mukana mm. seuraavat toimijat: 4H, Helsingin kulttuuripalvelut, Kansalaisopistojen liitto, Koululiikuntaliitto, Kuntaliitto, Lasten ja Nuorten keskus, Lastenkulttuurikeskus Lastu, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Liikkuva koulu, Liikunnan aluejärjestöt, Liperin kunta, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Nuorisoseurat, Suomen Olympiakomitea, Opinkirjo, Suomen Parkour, Suomen Partiolaiset, SOS-Lapsikylä, Taiteen perusopetusliitto, Vanhempainliitto, Suomen Paralympiakomitea, Suomen Kirkkomusiikkiliitto, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura, Suomen Nuorisosirkusliitto, Arkki ja Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste.

Verkostossa on vakituisten toimijoiden lisäksi mukana yksittäisten kuntien edustajia ja muita asiasta kiinnostuneita tahoja. Tervetuloa mukaan! Harrastusverkoston vuoden 2022 toinen kokous on 10.3.2022 klo 10.00 – 11.30.

Lisätiedot
Maria Ulvinen, asiantuntija, lasten liikunta ja harrastaminen
+358 400 436 493
maria.ulvinen@olympiakomitea.fi
Suomen Olympiakomitea ry

Jaa somessa: